torsdag, december 17, 2020

Såg jag i syne?!Det var inte igår jag såg solen, men det var det faktiskt. För under min rastpromenad så kunde jag under några minuter skönja den efterlängtade solen! Nästan så jag tror jag drömde?!


Hej på er. 

Torsdag och näst sista dagen innan jullov. Det känns skönt och välbehövligt. Det har varit en lång termin med Corona-pandemin, mörkt väder och så vidare. Men snart går vi mot ljusare tider igen. 

Efter perioder från och till med lite sämre träning, eller känsla under träningen så har den rullat på fint i 2-3 veckor nu igen. Det känns skönt. Kul också att motivationen håller i sig trots den knepiga situationen kring pandemin, ingen snö och så vidare. Bara att känna tacksamhet och fortsätta kriga på. 

Är inte alltför sliten idag i kroppen, trots gårdagens rejäla träningspass. Kul! I eftermiddag väntar det ett distanspass på tre timmar, vi får se om det blir löpning, rullskidor, eller kanske en stund av båda. Det är vädret som avgör. 

Inga kommentarer: