fredag, december 11, 2020

Sliter på
Arbetar’n


Tjohej!

Fredag och helgen står för dörren. Det är något speciellt med helg ändå, härligt på de flesta sätt. En vecka kvar till jullov dessutom. Välbehövligt på många plan det. Mer tid till Alfons och träningen. Alltså det mitt liv kretsar kring. 

Som vanligt dessa förmiddagar är jag trött och sliten. Lyckades dock lägga mig och somna i okej tid igår så jag fick för första gången denna vecka åtta timmars sömn. Bra det för en sliten man som mig. 

Efter dagens jobb så ska jag försöka mig på ett lite kortare och hårdare pass på skiergen. Därefter ska jag hämta hem mina två juveler i form av Alfons och Boris. Så då väntar det full aktivitet i min ungkarlslya igen. Det är ändå härligt och trevligt. Det ska dock erkännas att det svider lite i ”städartarmen” efter att ha haft det riktigt rent och ihopplockat. Men nu när jag har min nya robotdammsugare så känns det betydligt lättare att låta det bli lite smutsigt, den underlättar något oerhört och gör ett grymt jobb!

Vi hörs senare. 

Inga kommentarer: