torsdag, december 17, 2020

Tre timmar rullskidor - bitvis i snöRegn nere på låglandet 
1-2 centimeter tjockt lager snö uppe i Skräddarbacken

Jag gnetar väl vidare i denna träningsanda. Tre nya timmar idag att fylla i träningsdagboken. Jag började med att åka en timme ensam, då tog jag mig upp till toppen av Skräddarbacken och tillbaka igen. Där uppe var det i full färd med att bli vinter med ett rejält snöfall. Skumt hur bara lite höjdmeter kan göra skillnad. 

Efter timmen ensam så mötte jag upp Adam Larsson och körde två timmar till. Vi tog oss en vända runt Kvarnsveden - Vallmora - Smedsbo - Bomsarvet - Domnarvet. Under den sista timmen blev det tio impulser. Med tanke på rådande väderlek och att mina pass emellanåt är ganska hårda så har jag släppt tanken just nu om att klara skamgränsen på 15 km/h, ganska skönt faktiskt. Men när det är mellan april och oktober så gäller givetvis skamgränsen fortsatt. 

Idag blev det 42 kilometer på mina Swenor 4. Ett fint och lugnt distanspass med gott snack tillsammans med den gode Adam Larsson. 

Imorgon väntar en kort jobbdag och sedan nya bravader ute på balkongen!

Inga kommentarer: