fredag, december 04, 2020

Wi-Fi-krångel, grusade drömmar och småbarnsmammorJag får väl motvilligt erkänna att snön gör det hela betydligt trevligare. Dessutom blir det ju ljusare. Men jag har inga förhoppningar om att den får stanna kvar, det har jag slutat med för längesedan, besvikelsen blir mindre på så sätt. 


Hej på er!

Fredag, fredag, fredag! Löpningen igår tog rätt hårt ändå, var väldigt trött på slutet och även efter passet. Har ju blivit en del rätt tuffa pass den senaste tiden, så det kanske inte är så konstigt. Har även sprungit åtta timmar (83 kilometer) sedan i lördags, det från noll löpning är ju en skaplig ökning. Kanske låter idiotiskt för vissa, men vad gör man om man vill/måste/behöver träna hårt och ej kan åka rullskidor/skidor?! Jag verkar ha klarat mig från större skavanker också. Det enda är en rejäl blåsa under hålfoten. 

På kvällen igår så tänkte jag lägga mig tidigt för att försöka få lite längre sömn. Men givetvis lyckades jag ställa till det för mig själv igen. Jag använder mig av två stycken Google Wi-Fi-puckar i lägenheten för att få bra mottagning i nätverket, den ena är kopplad till den vanliga routern. Jag fick för mig att byta namn på nätverket igår och det var ju en ganska enkel historia. Intet ont anande var jag att hela fan krånglade därefter. Jag behövde mer eller mindre installera om sonos-prylarna, Philips Hue Sync Box, robotdammsugaren och så vidare. Vips så var klockan 23 och den här tidigare läggningen stannade vid en grusad dröm. Nya tag idag! Jag fick då till det hela efter mycket om och men. Förr om åren hade jag svurit mer och kanske också kastat något i väggen. Nu höll jag mig lugn genom hela processen, det är ju ett framsteg om något. 

Jag är fortsatt tjock som en smock, 4-5 kilo över önskad vikt. Trots att jag ändå sköter kosten bra i veckorna, men jag får väl vara fet då. Det är ändå viktigare att träningen blir bra. Sen får jag försöka skärpa till det bättre om det blir några tävlingar i vinter. Det viktigaste är ändå för mig att vara deff på sommaren, då jag ska åka runt i bostadsområdena i barkaka och försöka imponera på småbarnsmammorna. 

Idag har jag en plan om någon form av intervaller ute på balkongen igen, lär väl kämpa mig igenom någon form av TRX-styrka också. Imorgon ska jag försöka ta mig till Lugnet för att åka lite skidor, det finns nämligen spår där på lite drygt en kilometer. Har även sett att man har lite högar i Bergebo också. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: