söndag, januari 03, 2021

21,6 kilometer löpning + styrka efter

Hejsan, hoppsan!

Veckans sista träningspass blev löpning och styrka. På löpdelen så började jag att springa en timme uppe på Tjärnaberget med Boris, därefter lämnade jag honom hemma och fortsatte i ytterligare en timme på grusvägar. Jag var något fruktansvärt osugen på att fortsätta passet efter att ha lämnat Boris, men jag lyckades återigen övertala och tvinga mig att fullfölja passet. 

Trots is, snö och halka så var det inga problem att springa i mina odubbade Hoka Speedgoat. Skönt det, så jag slipper oroa mig över att vricka fötterna igen. Löpningen landade på 21,6 kilometer och två timmar. Lugnt och fint. 

Väl hemma igen så körde jag lite styrka, bland annat:

Kettlebell 
3 x 20 Goblet squats 
3 x 10 Snatch/arm
3 x 20 Kettlebellsswing 
3 x 10 Utfallssteg/ben
3 x 10 Clean & jerk/arm
3 x 10 Press över huvudet 
2 x 15 Rodd/arm

TRX
Fyra övningar för bålen. 

Totalt just över 600 repetitioner. 

Veckan dansade in på 12,50 timmar. Helt okej och en liten minskning precis enligt plan. 

Inga kommentarer: