söndag, januari 03, 2021

Årets sista och första vlogg - träningstävling på nyårDen är här nu - Vloggarn!

Förra årets sista - detta års första. Titta, gilla, dela, prenumerera tills era fingrar och ögon blöder. Kör!!!!!

_____

Själv så ska jag strax ut på en lugn löptur, tar nog med mig Boris på halva den. Blickar på termometern och ser att det är 3-4 minusgrader. Kylan verkar vara här för att stanna nu också, usch. Jag som hatar minusgrader, speciellt i början när man är ovan. Håller sig tempen kring 4-5 minusgrader som kallast så är det ändå okej, kallare än så är döden tycker jag.

Avslutningsvis, gå in på min Youtube-kanal och prenumerera: https://www.youtube.com/AdamSteens. Det ska väl inte vara så jävla svårt?!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt Adam! Bra jobbat! Den här vloggen var mycket intressantare ihopklippt än tidigare vloggar- fortsätt så :-)
Ser fram emot nästa!

Adam Steen sa...

Tack! :)