lördag, januari 09, 2021

En h skate runt blå 2,5, äntligen i en blå stad!Hej på er. 

Trots att vi gick upp i hyfsad tid idag och allt var framplockat så tar det ändå nästan en hel dag att åka en timme skidor. På grund av allt som måste göras. 

Boris skjutsade jag till sin hundvakt, där ska han vara i några dagar, skönt och tack för det. Har inte någon lösning på längre sikt med honom än dock. Vi åkte sedan till farmor, jag borstade av och tog med mig tävlingsskidorna till morgondagen. Alfons fick stanna hos farmor och jag begav mig till Lugnet för en timme lugn skate. Jäklar vilken klass det är på spåren på Lugnet alltså! Det märks att Falun är en mer ”blåinriktad” stad, till skillnad från det grådassiga sosse-Borlänge. Skönt att få åka en timme på drömspår, efter två dagar i nersotade SSAB-röktyngda skitspår. 

Idag var 2,5 kilometer uppspårat, samma bana som tidigare + sprintbanan skulle man lite förenklat kunna säga. Jag höll mig där nere och åkte helt enkelt en timme lugnt, fick ihop 15 kilometer och strax över 500 höjdmeter enligt pulsklockan

Jag tror att mitt dåliga humör och att jag känt mig stressad den senaste tiden helt enkelt är på grund av att det är tävling imorgon. Men nu har jag tid på mig att i lugn och ro gå igenom alla saker inför morgondagen. 

Kolla här då kära läsare:

Hur har det gått till undrar ni? Jag har fått en lite enklare drönare från E-ville som jag ska testa, den verkar funka helt okej. Spännande!

6 kommentarer:

Anonym sa...

I Borlänge går väl alla skattepengar till viktigare saker? Dvs till Tjärna Ängar...

Adam Steen sa...

Japp! Så jävla väl investerade pengar dock!

Anonym sa...

Endast av välvilja:Men du behöver läsa på lite regler kring drönarflygning. Kan bli dyrt annars. :)

Adam Steen sa...

Nej, inte om den väger under 250 gram.

Anonym sa...

" Gränsdragningen innebär att de som flyger en drönare tyngre än 250 gram (eller utrustad med kamera) måste registrera sig hos Transportstyrelsen samt klarat provet hos densamma efter genomgången online-utbildning."

Den har en kamera

Adam Steen sa...

Jaha.