tisdag, januari 05, 2021

Lerkils-båtvarv


 Tjenare mina härliga läsare!

Att ha en egen båt är något som jag haft lyckan att uppleva under många år av min uppväxt. Då vi också har en sommarstuga som ligger under 50 meter från vattnet så har det varit en perfekt uppväxt för mig och min bror att spendera somrarna vid. 

När vi var mindre så hade vi först en mindre båt med en liten motor på. Då var det mest turer för att åka ut och fiska som gällde. När vi blev något äldre så köpte pappa en större båt med större motor och med möjligheter till att bada ifrån bland annat. Med denna båt så blev det otaliga vändor med vattenskidor, ringåkning och wakeboard. Det var en trevlig tid. Jag vet inte hur många gånger jag ramlade och slog mig, men lika kul var det för det. 

Nu är jag faktiskt lite sugen på att köpa en egen båt att ha vid vår sommarstuga. Jag var inne på Lerkils-Båtvarv och tittade tidigare idag, där hittade jag många fantastiska båtar. Jag tror dessutom att min kära son skulle uppskatta det väldigt mycket, speciellt som han gillar motorer av alla dess slag. Att ha en egen båt är ju något som ger en enorm frihet till att göra i princip vad man vill!


Inga kommentarer: