söndag, januari 10, 2021

Skrämmer hundägare som går i skidspåren - Vlogg no. 6 är här!!!!!Här har ni era jävlar. Inte nog med att ni vaknar upp med bakfylla, här kommer en till käftsmäll: Vlogg nummer sex är ute! Nu är det ni som tittar, gillar, delar, prenumererar på KANALEN, annars blir det inget mer, det ska väl inte vara så jävla svårt?!

_____


Själv ska jag till Orsa Grönklätt idag och åka Craft Ski Marathon med start klockan 08,30!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt jobbat på tävlingen!! Nu förstår man varför du sliter med alla de stenhårda intervallpassen. Gillar att du delar med dig av hur det känns (med tex flykt-tankar under loppet) och hur du gör för att hantera dem. Antar att det är där intervallträningen gör sitt till, inte bara att man får bättre flås utan även vänjer sig vid att stå ut när flykt-tankar etc kommer? Angående vloggen: den blir bättre, men det finns saker kvar att förbättra. Fint att se att du kortat ner totaltiden, dock så behöver sekvenserna från när du kör långa skidpass faktiskt inte vara riktigt så långa. Vill du visa mycket skidåkning så tror jag det blir bättre om du kör fler olika korta sekvenser istället. Typ att varje klipp är max 3 sek. Då blir det mer "liv" i vloggen. Alltför långa sekvenser med samma blir lätt långtråkigt annars. Hejja på! Ser fram emot nästa :-)

Adam Steen sa...

Tack! Ja, bra :) kul att du gillar det! Ja, kanske lite ändå, även om ”the real deal” med tävling ändå är bästa träning på det. Tack! Ja, jag försöker lära mig så blir det förhoppningsvis bättre :)