måndag, februari 08, 2021

53 kilometer stakning, till Stångtjärn och tillbakaGodkväll! 

Den positiva andan från tidigare under dagen höll i sig under hela träningspasset också. Var ska detta sluta?! 

Jag hade tänkt mig att köra tre timmar stakning längs Falun Borlänge-spåret, då skulle jag hinna tillbaka innan det blev mörkt, så ingen pannlampa behövdes idag. Skönt att våren är i antågande! 

Det blev ett trevligt pass där skidorna gled helt okej, spåren var bra(!), slapp träffa folk, kroppen kändes betydligt bättre än igår och humöret var även det gott. Kul. 

Jag kom till Stångtjärn efter cirka 1,20 h, så jag fortsatte turen nedåt längs elljusspåret och vände längst ner vid Stångtjärns-rondellen, där spåren börjar. Kom dit på 1,30 h. Hemvägen är sedan lite längre än ditvägen (3 km) då man måste ta sig runt lite över halva dagspårets 6 km för att komma tillbaka på Falun Borlänge-spåret. På ditvägen kommer man tillbaka precis på slutet av 6:an och det är enkelriktat. Perfekt för en kilometerjagare som mig! 

Fick ihop 3,10 timmar, 53 kilometer och 805 höjdmeter. Fint pass i fina omgivningar. Jag gillar verkligen detta spåret. Gammaldags åkning, inte så mycket folk, lagom kupering och kul även kunna åka hela vägen till Falun. Spåret är i ganska bra skick, även om du inte bör ta tävlingsskidorna. 

Inga kommentarer: