tisdag, februari 16, 2021

Elavtal

 


Hej kära bloggläsare!


Jag brinner för det här med att spara pengar och att bygga upp ett rejält kapital, så att jag sen på sikt kan leva på min förmögenhet. I hela livet har jag varit sparsam och under de senaste fem åren har jag sparat mina pengar i aktier och fonder. Jag försöker spara så mycket jag bara kan varje månad. För att jag ska kunna få så mycket pengar till mitt sparande så är fasta kostnader det jag ständigt försöker minska ner på. Det är försäkringar, diverse abonnemang och så vidare. Men en kostnad som jag har märkt att många är dåliga på att kolla över är deras elavtal. När man jämför elavtal så kan man spara mycket pengar. Tidigare så bodde jag i hus och där är ju såklart elkostnaden betydligt större, men även nu när jag bor i lägenhet så har jag märkt en stor skillnad på att jämföra elavtal och byta till det billigaste alternativet. Jag själv brukar kolla både på fast, rörligt och mixpris, sen tar jag helt enkelt det elavtal som är billigast. Därefter lägger jag in en påminnelse ett halvår fram i tiden på mobilen och sedan gör jag en ny koll. Ett smidigt och enkelt sätt till att tjäna mycket pengar, utan speciellt mycket jobb. Något jag verkligen kan rekommendera!

Inga kommentarer: