söndag, februari 14, 2021

En ny femmil och livets längsta/mesta stakvecka!

Att jag lider av någon psykisk åkomma och att jag inte är riktigt riktig, det kommer ju inte som någon nyhet för er direkt. Men nu spär vi på det ytterligare: 

Efter veckans tre första stakpass i ganska segt före så hade jag 147 kilometer avklarade och tanken om 300 kilometer började så sakta vakna till liv. En vecka på sommaren på över 300 kilometer med bara löpning och rullskidor händer väldigt sällan, men det smakar alltid lika gott de få gånger jag lyckas uppnå det. Denna vecka så skickade jag in hela 310,84 kilometer med bara stakning. 18,40 timmar, då var 25 minuter av dessa TRX- och kettlebell-styrka. Inte fy skam det! Sjukt nöjd med genomförandet. Idag kände jag mig dessutom ganska så pigg, skönt! Har aldrig förut stakat så här mycket på en vecka, mäktigt!

Det passet jag körde idag var återigen längs Falun Borlänge-spåret, från Bergebo, till Stångtjärn och sedan hem igen. Idag fick jag ihop 50,2 kilometer, 3,00  timmar och 760 höjdmeter. Snyggt jobbat Adam! 

Endast 1-2 minusgrader under turen och ganska lättåkta spår. Dessutom solsken! Som jag njöt! Obs, ej ironi! 

Jag svettades till och med om händerna idag, även om jag hade varma handskar, det hör inte till vanligheterna!


Inga kommentarer: