lördag, februari 20, 2021

Skidtester med Linn, stakning och inget svar från idioterna i HögboHejsan hoppsan! 

Spenderat en förmiddag på Lugnets skidstadion just. Skulle testa skidor med min bror Jonatan, men han hade tydligen ställt bak klockan två timmar när vi ställde om till normaltid, så han dök upp en halvtimme sent. Som tur är så var Linn Sömskar där och testade skidor, så jag hjälpte henne och hon oss. Tack för det! Vi betade av åtta par och jag tror vi fick fram de som gick bäst. De allra bästa paret idag var ett par vanliga stakskidor, det kunde man inte tro! Känslan är alltid klart bäst på DP Sprint, då tror man ofta att de går bäst också. Men så är alltså inte alltid fallet när man parallellglider. Värt att tänka på. 

Idag valde jag att köra med klocka under skidtesterna också, annars hade jag behövt vara där hela dagen för att få ihop mina 1,30 h stakning. Så efter skidtesterna räckte det med ett varv runt milen så var jag sedan i hamn. Skönt. Trots skidtesterna fick jag ändå ihop 21,5 kilometer. 

Har även mailat de inkompetenta dårarna på Bessemmerloppet angående seedningen, tre mail har jag nu skickat, utan svar. Jag gillade det där loppet och den arrangörsstaben förut. Nu: not so much. Fan att det ska vara sån jävla hets bland alla jävla superhurtbullar. Jag står alltså i fjärde led imorgon, helt jävla otroligt!! Som att någon av dessa ens är i närheten av att vara elit. Helt sjukt. Undra hur många av dessa som har SNI-koden 93199 (övrig sportverksamhet, där bland annat elitskidåkare ingår) i sina enskilda firmor? Inte många skulle jag tro. De sossarna lär väl inte ens ha egen firma. Men yrkesverksamma skidåkare, det är dom ändå.. Fan att mitt hat ska växa sig allt starkare var dag. 

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jönsson bör ju även upp före dig i seednkngen kan man tycka.

Adam Steen sa...

Verkligen! Vem det nu är ens

Anonym sa...

Du var 6:a i damklassen på Vasan förra året. Att du ens får starta i fjärde led är ju helt sjukt!

Anonym sa...

Du lever som en elit, tänker som en elit , och är elit på papperet. Men där tar det slut. Leveransen Steekis! Dags för leverans. Den biologiska klockan tickar.

Anonym sa...

Seedning verkar vara hel fel och vad jag kan se värst för Markus Jönsson som var 29 i Vasaloppet och är seedad 29.
Obegripligt med sådan okunskap. Det är ju inte så att det är 1000 deltagare så det borde inte vara så svårt att få det rätt.

Adam Steen sa...

Anonym 1: bestäm tid och plats så ses vi. Gör upp med nävarna. En går därifrån levande.
Anonym 2: jag har levererat mer än hälften av de före mig åtminstone. Även dig.
Anonym 3: Sant. Jag hade missat att han var med i listan.

Anonym sa...

Hej!

Har du, tar du med speedmax 902 med korta tryckzoner. Och en grov rill att testa med, typ rak 2a.
Ser ut att bli blött.
Lycka till imorgon och kör hårt!

/Exil Mas

Anonym såklart sa...

Anonym som petar in damresultat i diskussionen.
Osnyggt att på jämförande vis föringa daminsatser i denna tråd eller?. Om det nu var så att denne herre kom 6a bland damerna så tycker jag klassen på damerna är hög? Fast du ska väl likt andra tuffa män jämföra? "tjejdäng" osv och jalla jalla bla bla, menatlitet osv? Förlegat omodernt tänk. Dessutom anonymt inlägg - modigt.

Adam Steen sa...

Hej! Okej :)

Precis, tack!

Anonym sa...

Är det inte så att det är Skiclassics rank system då gått efter och du har väll inte kört så många Skiclassics lopp?

Anonym sa...

Ta bort ditt Instagram inlägg där du hänger ut folk som Gurkor är du snäll?

Adam Steen sa...

Kan vara. Men det stämmer ju inte med andra bakom mig, exempelvis Jönsson. Som enligt uppgift från tråden ovan kom 29:a i Vasaloppet.

Anonym sa...

Fan vad jag älskar en bitter Adam ändå! Hoppas du använder det som positivt bränsle!

Adam Steen sa...

Tack. Jag också! :) är dock inte så arg som jag verkar, bara nästan. Är ju trots allt vuxen ;) men ja, jag ska försöka :)

David Holm sa...

Skidåkning är ju bara en lek för vuxna. Att satsa på det genom att jobba halvtid eller genom en enskild firma är ju ganska dumt då avkastningen är obefintlig även för de som kör i Skiclassics teamen. Om du pratar med arrangörerna så kommer de säkert att flytta fram dig, då du trotts allt är en bättre skidåkare än de som ska starta framför dig. Tycker att du skulle ha börjat med det innan du börjar göra dig lustig på andras bekostnad och kalla folk för gurkor och hänga ut deras företag m.m i dina sociala kanaler ./David Holm XC Stockholm

Adam Steen sa...

Okej! Men som du ser så har jag mailat arrangören utan framgång.

Andreas Nordin sa...

Vråla ur spår och kör som bara fan! Hade tänkt kikar förbi och hejat på imorgon men åskådare verkade undanbedes.

Adam Steen sa...

Yes! Tack! Kul att man har kvar något litet fan iaf. Ja, det är nog smartast i dessa tider :)