onsdag, februari 17, 2021

Slut på kalla fingrarDet får vara slut på kalla fingrar nu. Klickade hem ett par Hestra-tumvantar från Skistart förra veckan, som jag hämtade ut igår. Nu verkar dock kylan vara på väg bort, men skönt att ha utrustat sig för eventuell ny dödskyla! Dessa verkar rejält varma och sköna i alla fall. Jag är dock inte sponsrad av Hestra, har mailat och frågat, men inte ens fått svar av idioterna. 


Hej på er. 

Gårdagen flög iväg som vilken dag som helst och vips är det onsdag. Som sagt så är kylan på väg bort, så igår passade det perfekt att cykla för att hämta Alfons på dagis. Vardagsmotion och besparing av bränslekostnad för Benzen, win! 

Som vanligt när det är onsdag så har jag lämnat Alfons på dagiset och får nu vänta till fredag kväll innan vi ses igen. Själv så ska jag köra stakintervaller efter jobbet. Tanken är att varken köra för hårt, eller för länge. Lite lagom, som den svensk jag är. 

Är du på jakt efter stabila vinterkläder som står emot de tuffaste väderförhållanden så föreslår jag – utöver ovan nämnda vantar från Hestra – att du tar en titt på Brädkultur.se. De är experter på brädåkning och säljer allt från skateboards till snowboards med tillhörande utrustning från industriledande varumärken som Burton och Vans.

Vi hörs!

Inga kommentarer: