fredag, februari 12, 2021

Stakintervaller med lite högre puls

Jag vräker mig fram i mitt Odlo-set. Sköna kläder!

Han ger sig aldrig, den här jävla bloggar’n alltså. Varken med det ena eller det andra. Galet trött efter jobbet, la mig i soffan och noddade en halvtimme direkt jag kom hem. Klippte sen i mig 2 x 200 mg koffeintabletter, en red bull, en dubbel kaffe och en dubbel espresso. Det för att jag överhuvudtaget skulle orka ta mig ut på träning. Sjukt. 

Väl ute i spåret så kändes det ändå helt okej. Lite segstartad på de första intervallerna, sen var det ändå en stabil känsla må jag säga. Musklerna är ju tröttna och slitna, men jag kom upp rätt bra i puls idag faktiskt! Tro fan det med all koffein. Får fan skaffa en pacemaker eller hjärtstartare om jag ska fortsätta var såhär trött. Hade jag bara kunna ägna mig åt träning på dagarna och betat av det på förmiddagen så hade jag nog varit lite piggare, ingen skräll det kanske. 

Jag värmde upp i cirka 45 minuter. Sedan höll jag till på den otroligt tråkiga (men Vasalopps-terränglika) Igeltjärnsvägen och avslutade sedan med 45 minuter lugn åkning ytterligare. Intervallerna blev:

10 minuter tröskel 
3 minuter vila 
5 minuter 40”-20”
2 minuter vila
10 minuter 40”-20”
3 minuter vila 
5 minuter tröskel 
2 minuter vila 
8 minuter tröskel 
2,5 minuter vila 
7 minuter 40”-20”

45 minuter intervalltid. I onsdags kom jag upp i 159 i maxpuls, idag blev det 166. Det var inte illa. Skramlade ihop 2,30 timmar och 42 kilometer. 

Tack för idag!

Inga kommentarer: