torsdag, februari 04, 2021

Stel och krokig som en gammal störTjeeeeeen(a)! 

Torsdag, rysskyla, jobb och träning. En vanlig dag mitt i livet med andra ord. Av någon anledning så sov jag ganska dåligt inatt, vaknade flera gånger, svårt att somna om och ont i nacken. Måste ha legat snett på något sätt, så hela jag var stel och sned när jag skulle gå upp. Livet som åldring alltså. Fick stretcha, tänka, rulla på foamroller och bandyboll, använda massagepistol och även ta en värktablett (vilket jag ytterst sällan tar). Nu äntligen börjar jag känna mig lite mjukare igen. Jag kanske tog i för hårt på intervallerna ändå igår, så jag blev krokig. 

Idag så ska jag bara ta ett kortare och lättare pass klassiskt. Sedan ska jag packa inför morgondagens resa till Skövde. Planen för imorgon är att köra ett kortare och lättare pass ute på balkongen innan jobbet, inte intervaller såklart, för att väcka kroppen en aning. Det ska nog bli bra det! 

Vi hörs senare. 

Inga kommentarer: