fredag, februari 19, 2021

Tänk att jag ska behöva bli vansinnig nästan varje jävla dag!Det här dåliga humöret börjar komma krypandes tillbaka igen. Dels är jag väl lite trött och sliten. Men jag blir ju ständigt uppretad av idioter var jag än vänder mig. 

Idag på träningen så mötte jag någon som skejtade utför, nästan vid Vargliden. Han vinglade och fort över hela bädden. Jag höll nästan på att krocka med honom. När jag sedan kom hem och uppdaterade alla träningsappar så ser jag att denna super-gurka har tagit ett KOM av mig från Vargliden och upp! Blir tokig! Detta segment tog jag under Bergebo Ski Marathon 2018, sen ska någon nobody ta mitt KOM. Oacceptabelt. Vet folk inte sin plats i livet?! 
Fick lov att markera och visa mitt missnöje. 


 Men, det slutar inte där. Nej då. Folk fortsätter att reta upp mig till vansinne. Denna gång är det söndagens arrangörsklubb som pissar mig i ansiktet. Kolla här:

Jag är alltså seedad som nummer 21!!!! Vad i hela jävla helvete är det frågan om? Nio stycken av dessa har jag ALDRIG någonsin fått stryk av i ett långlopp. Men nej, seeda mig som nummer 21 ni. Jävla dårar, dra dit pepparn växer! 

Här tränar man och lägger ner all jävla tid och energi man har. För att bli nedplockad av super-gurkor på Strava och nedseedad till sistaplatsen på tävlingar. Ja, det är väl där jag hör hemma då tydligen. Fittliv. 

Klev av Evolution häromdagen i en förhoppning om att den skulle gå ner en aning, då den har gått så jävla bra på slutet. Hur det har gått? Jo, den har rallat uppåt något jävulskt. Så nu sitter jag på Embracer som största innehav. Den har ju varit börsens sämsta aktie den senaste veckan ungefär. Trots grym rapport och uppreviderade riktkurser. Så snart är jag fattig och utblottad också. Note to self: Köp Evo, sälj aldrig Evo. Fan. Fittliv igen. 

Ni hör ju. Det är muntra toner nu.

Just ja, jag har tränat också. Blev inte mer upphetsande än att jag stakade två timmar och 30,5 kilometer. Gick rätt lätt första halvan, trots nollgradigt och nysnö. Men sen jävlar gick det tungt, framförallt den sista halvtimmen när snön lagt sig lite. Kroppen kändes väl inte helt värdelös i alla fall, bara nästan. En positiv grej är att det var ljust hela passet och jag slapp faktiskt ha med mig pannlampa.

Nu får jag väl smaka på elaka anonyma kommentarer, men hit me bara, jag äter upp er allihop!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Man är inte bättre en sitt senaste resultat. Ska du vara toppseedad lär du börja visa det också!

Adam Steen sa...

Dra åt helvete din jävla horunge!

https://www.adamsteen.se/2021/01/ganska-nojd-sexa-i-norra-garberg-classic.html

https://www.adamsteen.se/2021/01/det-dar-gick-ju-riktigt.html

Hade velat se hälften av de framför mig slå mig på dessa?

Anonym sa...

Vaddå?? Stockholmarna bränner ju pengar på detta, låt de få sina 3 seconds! (Samt 3 ytterligare sekunder på vasan nu när de tillhör den exklusiva eliten)

Adam Steen sa...

Så jävla sjukt alltså

Moderatorn sa...

På förekommen anledning så vill jag påminna er om att vårda språket i kommentatorsfältet.
Annars kan jag nödgas stänga av vissa mindre vältaliga individer (artikelförfattaren inkluderad).

Vh
Moderatorn

Adam Steen sa...

Haha. Ska tänka på det!

Erik strandberg sa...

Heja Adam. Du är kung. Visa dom vars skåpet ska stå imorgon!

Adam Steen sa...

Tack <3