tisdag, februari 09, 2021

TisdagsdilemmanAlfons tar en tupplur under gårdagens häng med farmor. 


Tja!

Åter i tjänsten nu, efter en dag mer ledigt än vanligt då jag var hemma i fredags. Lite nya uppgifter nu, vilket är betydligt mer påfrestande mentalt och jag blir helt slut i skallen. Än mer motiverande att fortsätta sparandet och resan emot ett rejält ”fuck off-kapital” så jag kan steppa ur ekorrhjulet.. 

Jag vilar ju idag, som alla tisdagar. Dessutom så kör jag min fasta denna dag. Så det mesta är sig likt. Undra dock om jag ska fortsätta den här traditionen med pizza ikväll. Har ju ätit det tre veckor i rad med Alfons denna dag. Planen är ju att försöka bli smal igen inför Vasaloppet och det lär jag ju inte bli av att äta pizza.. Alla dessa funderingar och val. Men jag har ju sagt åt mig själv att göra bra val, så jag får nog avstå nu och fokusera det som är viktigt. 

När det kommer till träning har jag inte exakt bestämt hur veckan ser ut. Skulle ju behöva köra intervaller också tänker jag, men hur och när har jag inte riktigt grottat ner mig i. Tror dock det kan vara en bra plan att hålla igen på intensiteten nu och få ihop lite mer mängd. Förhoppningsvis så får jag ett bra överskott på så vis. 

Önskar ni få information om sportdryck så kika in länken. Där hittar ni all matnyttig information i ämnet!

Jag hoppas ni får en fin tisdag!

Inga kommentarer: