måndag, februari 15, 2021

Veckans första femmilNy vecka nu, alltså är man nollställd igen vad gäller tid och kilometrar. Bara att börja om igen då. Sedan den 7:e februari så har jag på dessa nio dagar tränat åtta och fått ihop 23,45 timmar, samt 394 kilometer, bara stakning! 

Idag blev det en ny vända längs Falun Borlänge-spåret. Det är ju rolig och gammaldags skidåkning. Genom skogen, småkuperat och allmänt fint. Jag åkte till Stångtjärn, ett varv runt tjärnen och tillbaka hemåt igen. Tog en avstickare ner till Aspeboda och även Stugutjärnen. Jag börjar kunna detta spår nu! 

Det blev bara lugn åkning idag, kände mig stark hela vägen, det var liksom bara att mata på. Mycket träning tycker jag faktiskt ger en stabil form, men man saknar kanske det sista lilla. 

Fick ihop tre timmar, 52,6 kilometer och 800 höjdmeter idag. Det var ganska lättfört idag, så mina gamla skateskidor gick nästan av sig självt. 

Imorgon ska jag äntligen få vila, det ska bli skönt. Jag känner mig stark som sagt, men lite sliten i stakmusklerna är jag ju såklart. Körde kettlebell och TRX igår efter skidpasset också, så det gör ju musklerna än mer trötta. 

Tack för idag!

Inga kommentarer: