söndag, februari 07, 2021

Viktigt med bra luft


 

Hej alla bloggläsare!

En bra luftmiljö där man framförallt lever och jobbar är ju något som kanske inte så många tänker på, men som kan bara ack så viktigt. Har man dålig luft så kan man lätt få huvudvärk, bli trött och i vissa fall få allergier. Detta är ju inte så lätt att veta om, eller tänka på. Men misstänker man att man har dålig luft i sitt hem, eller på sin arbetsplats så tycker jag att man ska anlita en kunnig firma, mäta luften och sedan om det visar sig att luften är dålig så bör man såklart skaffa en luftrenare


Med en luftrenare så rengörs luften från bland annat virus, bakterier, mikroorganismer och mögel. Det med hjälp av HEPA-filter och UV-C-lampor. Vilket ger en bättre inomhusklimat. En luftrenare tar även bort damm, djurhår, lukter och kan hjälpa personer med astmabekymmer. Jag som är konditionsidrottare har ju behov av väl fungerande luftrör och lungor, så om jag misstänker att min lägenhet har ett dåligt inomhusklimat och en dålig luft så skulle jag direkt kolla upp det. Jag anser mig också ha så god känning på min kropp att jag direkt märker om det skulle vara så. 

 

Inga kommentarer: