söndag, februari 21, 2021

Vlogg-hetsen fortsätter


Här har ni en till vlogg. Varsågoda att håna mig med elaka anonyma kommentarer. Det rinner av mig som en vatten på en gås. Ni kan inte nå mig! Jag är haussad till max. Liten överdrift kanske. 
_____

Undertecknad ska idag bege sig på långlopp i Gästrikland. Detta är sista gången jag åker det loppet, kommande år blir det Skinnarloppet eller annat lämpligt lopp. Jag kommer aldrig glömma detta seednings-svek. Jag är långsint och vrång. Dock så är jag betydligt lugnare och mer tillbakadragen i verkligheten än vad jag ger sken av här. Enda gången jag lever ut min ilska är i tävlingssammanhang, emellanåt, men det har lagt sig en aning även det. Dock så har jag ett häftigt humör och en kort stubin. Något som inte gifter sig väl med min folkskygghet och konflikträdsla IRL. 

Loppet som jag inte mer kommer nämna vid namn startar för oss ultra-motionärer klockan 09.00. Ska bli skoj att få mäta krafterna bland andra yrkesverksamma fullblodsproffs. Att inte skidförbundet letade i dessa led efter lämpliga VM-åkare är ju för mig en gåta...!

Inga kommentarer: