torsdag, april 29, 2021

Fin löptur i skogen

Hej på er!

Jag är just hemkommen från en fin löptur. Idag så sprang jag på gamla fina favoritstigar över Tjärnaberget och Muskboberget. Kul att vara tillbaka där igen! Det var perfekt löparväder idag med solsken och cirka 8-9 plusgrader. Inte alltför blött, mer än i de vanliga blöthålen och på sina ställen så låg det små snöfläckar kvar än. 

Det blev en bra tur på 21,2 kilometer och två timmar. De första två kilometerna och de sista tre var asfalt, med ett tempo kring 4,30 min/km. Resterande del var ganska brötig stig och tuff kupering. Benen har väl haft bättre dagar, men jag ska nog komma igång i sinom tid. Trots den långa vilan så var det inga större problem att springa på, det var glädjande. Jag trodde det skulle vara kämpigare. Skönt ändå på många plan att vara igång igen. 

Vi hörs imorgon! 

Inga kommentarer: