måndag, maj 03, 2021

43 kilometer stakning i konstant motvindUte och vinglar i min nya Craftjacka, samt ett par nya 2XU-tights


Hej på er. 

Idag var allt sig likt igen med motvind hela vägen. Skönt ändå, då jag ogillar förändringar nästan lika mycket som jag skyr motvind. Så det blir väl ett nollsummespel där. Här är rundan jag åkte idag:
Okej, jag ljög lite när jag sa att jag bara hade motvind. Ser ni den gröna cirkeln? Där hade jag faktiskt medvind i säkert 300 meter. Blev så till mig att jag nästan körde ner i diket under den minuten jag fick njuta av vinden i ryggen. 

Det kändes helt okej i kroppen idag, så jag borde vara på väg tillbaka till okej form igen efter min sköna viloperiod. Åkte och försökte tänka på tekniken mest hela tiden. Framförallt att komma upp med höften i början av varje stavtag, att böja i höften och att ha handtagen nära ansiktet vid nedsättningen av staven. 

Stakning för hela slanten gällde idag, på mina Swenor 4. 2,30 h och 43 kilometer. En fin tur. 

Inga kommentarer: