Vinnarkänslan


Att att spela och framförallt vinna på lotto, spel eller så är väl något vi alla drömmer om att göra. De flesta av oss spelar kanske inte, mycket på grund av att man är rädd för att förlora pengar, eller för att bli spelmissbrukare. Vilket i sig kan vara smart. Men spelar eller satsar man inte så kan man inte heller vinna något. 

Att spela gör ju automatiskt att dina chanser till att vinna ökar med stor andel. Min dröm hade varit att kammat hem någon storvinst från någon spelsida. Hade jag vunnit mycket pengar så skulle jag först och främst rest jorden runt och besökt många av de olika sevärdheterna runt vårt mäktiga jordklot. Därefter så skulle jag köpt ett fint, nytt hus och sedan en helt ny bil. Jag hade troligen under en tid levt som en rockstjärna, på gott och ont. Och mer eller mindre levt i lyx och glamour. Det finns ju jackpottar så stora som drygt 650 miljoner, då räcker det ju och blir över till mina drömmar. Nya kläder, klockor och andra accessoarer hade jag också lagt ner en del pengar på.

Drömmer du om att vinna pengar? Genom att använda dig av freespins som ger dig ett antal rundor att spela för helt gratis, eller en casinobonus som kan flerdubbla din insättning så ökar du vinstchanserna markant!